Hosted IP Telephony

Hoe kan ik bellen via Internet?

Waarom hosted telefonie kiezen?

U heeft al een gewone telefoon, en vraagt zich misschien af; Waarom hosted telefonie kiezen als ik al een telefoonlijn heb? Dit zijn enkele voordelen van HIP telefonie:

– Lagere kosten, betaal alleen wat je werkelijk gebruikt.
– Zonder extra kosten kunnen inkrimpen.
– Onderling gratis bellen.
– Geen grote eenmalige investeringen en geen terugkerende onderhoudscontracten.
– Vaste prijs per werkplek per maand.
– Administratie en beheer vanuit de cloud.
– Geen technische kennis nodig.
– Stel je persoonlijke telefonie instellingen in met de HIPIN applicatie of HIPPER.
– ‘Lastige’ traditionele functies zoals aangekondigd doorverbinden of groepsgesprek gemakkelijk via de desktop in te stellen met de HIPIN applicatie.
– Gemak en hogere productiviteit: bellen met ‘klik en bel’, videobellen, uw collega’s en klanten zijn makkelijker te bereiken.
– Integratie met CRM, ERP of Microsoft Lync.
– Met één klik extra functionaliteit toevoegen aan gebruikers. Bijvoorbeeld voice callcenter- of receptiefunctie.
– Beter bereikbaar door vaste, video en mobiele integratie.
– Communiceer een (anywhere) nummer aan uw klanten.
– Mis nooit een gesprek, centraal ingestelde regels zorgen ervoor dat een telefoongesprek nooit verloren gaat.
– HIP is geschikt voor bellen met diverse telefoons.
– Altijd bereikbaar ook bij uitval van verbindingen.

Of lees hieronder een deel van een review van Winmag;

Bureautelefoon met geïntegreerde tablet

De Maxwell 10 is op het eerste gezicht een wat vreemde bureautelefoon. Is het nu een tablet met ingebouwde telefoon? Of een bureautelefoon met tabletfunctie? Eigenlijk is het beide, maar daarnaast nog veel meer.

Installatie

Zodra je het device uit de doos haalt valt al op hoe flexibel het eigenlijk is. De tablet is redelijk bulky, maar is dan ook niet bedoeld om ter hand te nemen. In plaats daarvan bevestig je deze op een beugel waarmee je het apparaat op je bureau zet.

Achterop de tablet zitten diverse klepjes die je kunt verwijderen. Centraal een grote klep waaronder zich de diverse aansluitingen bevinden voor bijvoorbeeld je netwerk en telefoonlijn. Aan zowel de linker- als rechterkant zit een klep die je kunt verwijderen, waarna je er een beugel kunt bevestigen voor de hoorn. Erg handig, zo kun je zelf kiezen aan welke kant je deze wilt hebben. Een wallmount is overigens ook mogelijk. Wat service betreft kent de Maxwell 10 ondersteuning voor alle grote serviceproviders ter wereld. VoiP-profielen zijn te downloaden en ook ondersteunt het device configuratie op afstand. Hiermee is het apparaat gemakkelijk op te nemen in je netwerk en zijn ook managementtaken gemakkelijk uit te voeren.

Specificaties

Het tablet heeft een 10.1-inch HD touchscreen met een ips-display en een aspect ratio van 16:10. De resolutie meet 1280 bij 800 wat een ppi van 145 oplevert. Niet erg indrukwekkende specs, maar de Maxwell 10 is dan ook niet bedoeld als high end-tablet. Beter is het om het device te benaderen als twist op de bureautelefoon, maar dan flexibel inzetbaar. Hierover later meer. Het device kent twee usb 2.0-, een hdmi- en twee lan-aansluitingen, plus een aansluiting voor een headset of telefoon. Via het tablet heb je verder de beschikking over bluetooth en wifi.

Geïnteresseerd?

Wilt U meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!