Vulnerability- en identitymanagement

Waarmee kunnen wij je helpen?

Krijg inzichten en laat alleen de juiste mensen toe

We brengen je complete netwerk in kaart en scannen alles wat via een kabel of wifi is aangesloten. Hierbij kijken we aan de hand van de bekende MetaSploit database of hier kwetsbaarheden inzitten. Met ruim 400.000 bekende kwetsbaarheden een hele interessante test. Maak gebruik van Honey Pot technieken en breng je rechtenstructuur in kaart. 

Weet jij wie er toegang hebben tot je netwerk? Gebruik je complexe wachtwoorden en multi-factor voor extra beveiliging? Maak het jezelf niet te moeilijk en maak gebruik van een Identity- en access management oplossing, hiermee heb je optimale veiligheid en gebruikersgemak zonder complexiteit. 

Vraag een demo aan of plan een afspraak met onze security consultant.  

 

Guardian360

Guardian360 heeft als missie om de rechtvaardigheid op de digitale infrastructuur te verhogen. We vinden dat iedereen er vanuit moet kunnen gaan dat zijn of haar gegevens veilig zijn. Het is daarom onze ambitie organisaties wereldwijd te beveiligen met het beste securityplatform ter wereld. Die ambitie realiseren we door nét even anders te kijken naar informatiebeveiliging.

Rapid7

Rapid7 gelooft in het vereenvoudigen van het complexe door gedeelde zichtbaarheid, analyse en automatisering die uw teams verenigen rond uitdagingen en successen van cyberbeveiliging.

Yubico

We hebben in Nederland inmiddels (bijna) allemaal een digitale werkplek. En of dit nou een vaste pc is, of een laptop – allemaal gebruiken we een wachtwoord of pincode om deze te beveiligen tegen ongeoorloofde toegang. Maar maak jij gebruik van een complex wachtwoord? Gebruik jij altijd hoofdletters, leestekens en speciale symbolen in je wachtwoord?

Entrust

Eén uniform IAM-portfolio

Het beschermen van de identiteit van werknemers, consumenten en burgers is essentieel om ongecontroleerde toegang, datalekken en frauduleuze transacties te voorkomen. Entrust Identity is het IAM-portfolio dat de sterke basis biedt die u nodig hebt om een Zero Trust-framework te realiseren. En als één uniform IAM-portfolio ondersteunt Entrust Identity een ongeëvenaard aanal gebruiksscenario’s en impementatieopties.

GEÏNTERESSEERd?

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!