Villa Pardoes


OOK WI-FI HELPT GEZINNEN IN VILLA PARDOES
OM EEN ONVERGETELIJKE VAKANTIE TE HEBBEN

‘Heeft u ook Wi-Fi?’ Dit is tegenwoordig de eerste vraag die gesteld wordt voordat gasten de vrijwilligers van Villa Pardoes begroeten. Wi-Fi is bijna net zo belangrijk geworden als een toilet. En zeker voor zieke kinderen is het soms noodzakelijk om even een uurtje op de tablet een filmpje te kunnen kijken ter ontspanning. Een goed werkend stabiel Wi-Fi netwerk is dan ook van essentieel belang in Villa Pardoes. Om deze reden heeft Microway de Wi-Fi apparatuur met Ruckus voor hen
verzorgd.

Villa Pardoes is een vakantievilla voor gezinnen met een kind tussen 4 en 12 jaar dat een ernstig of levensbedreigend ziektebeeld heeft. Ook voor hen is het noodzakelijk om op vakantie te kunnen en het gezin centraal te stellen, waarbij de focus op het gezin komt te liggen en niet op de ziekte van het kind. Om deze reden heeft Villa Pardoes in 2000 haar deuren geopend. Omdat de ziekte al duur en verschrikkelijk genoeg is, biedt Villa Pardoes deze gezinnen eenmalig één week gratis verblijf. Om dit aan te kunnen bieden is Villa Pardoes afhankelijk van haar sponsoren en donateurs.Villa Pardoes in Kaatsheuvel is dit jaar voorzien van een volledig dekkend en hoogwaardig Wi-Fi netwerk om alle gezinnen in hun vraag naar Wi-Fi te ondersteunen.

Doordat het vorige netwerk geen ondersteuning meer kon bieden aan het veranderende en intensievere netwerkgebruik heeft Microway een volledig nieuw netwerk geïmplementeerd met de producten van Ruckus Networks.