Veeam

Moderne gegevensbescherming voor ondernemingen

Simpel, flexibel en krachtig

Microway-Logo-met-nieuwe-payoff-Klein-lettertype-wit
veeam

Terwijl u manieren zoekt om gegevens te gebruiken voor verdere bedrijfsgroei, heeft u een moderne oplossing nodig die intelligente bescherming, beheer en hergebruik van uw opgeslagen back-upgegevens biedt. Ontdek hoe u een nieuw niveau van databeheer bereikt met Microway BV en Veeam®.

Bescherm en beheer alle workloads via één enkel platform

Verkrijg snellere innovatie en verbeterde klant- en werknemerservaringen met het Veeam Platform, de meest complete oplossing voor gegevensbescherming voor alle gegevens. Het is ontworpen om de zakelijke flexibiliteit te versnellen door één enkel platform te bieden voor cloud, virtueel, fysiek, Software as a Service (SaaS) en Kubernetes-gegevensbeheer en -bescherming dat verder gaat dan kernback-up en herstel.

Het Veeam Platform levert een oplossing die:

Makkelijk

Verminder kosten en complexiteit met immediate ROI

Flexibel

Elk platform. Enige opslag. Elke cloud.

Betrouwbaar

Krijg het vertrouwen dat uw gegevens beschermd en altijd beschikbaar zijn.

Krachtig

Snel, veilig, schaalbaar en toekomstbestendig voor elke onderneming.

Universele licenties die aan uw behoeften voldoen

Veeam Universal License (VUL) is een gebruiksvriendelijke licentie per workload, beschikbaar via abonnement of eeuwigdurende opties, voor het beschermen van gegevens in on-premises en multi-cloudomgevingen. VUL is draagbaar en overdraagbaar, en dus toekomstbestendig. Het kan gemakkelijk worden verplaatst naar VMware, Hyper-V, Windows, Linux, NAS, Amazon Web Services (AWS), Azure en meer. Er zijn twee enterprise-pakketten beschikbaar: Veeam Availability Suite™ en Veeam Backup & Replication™.

Toekomstbestendig
Multi-cloud
Draagbaar
Lage TCO
Geen lock-ins
Geen cloud tax

Ontdek moderne gegevensbescherming voor ondernemingen

Veeam Availability Suite

Veeam Availability Suite koppelt de monitoringmogelijkheden van Veeam ONE™ aan de krachtige gegevensbeschermingsfuncties van Veeam Backup & Replication in één bedrijfsbundel om te voldoen aan uw beveiligings- en analysebehoeften.

Door deze twee toonaangevende producten te combineren, kunt u gemakkelijker aan uw geavanceerde gegevensbeschermingsbehoeften voldoen en tegelijkertijd belangrijke inzichten krijgen in hun configuraties voor meer gegevensbescherming en zakelijke flexibiliteit.

Veeam Backup & Replication

4-in-1 gegevensbescherming die back-up, replicatie, snapshots – en nu continue gegevensbescherming (CDP) – combineert met 20x goedkopere archiefopslag en betere bescherming tegen ransomware.

Veeam ONE

Uniforme monitoring en rapportage in on-premises en cloudomgevingen om ervoor te zorgen dat AL uw gegevens zijn beschermd, veilig, compliant en klaar voor herstel.

Betrouwbare en schaalbare back-up van Microsoft 365

Hoewel Microsoft 365 een krachtig scala aan services biedt, hoort een uitgebreide back-up van uw gegevens daar niet bij. Het zijn de gegevens van uw organisatie – u beheert ze – en het is uw verantwoordelijkheid om deze te beschermen.

Met Veeam Backup voor Microsoft 365 elimineert u het risico van verlies van toegang en controle over uw data op grote schaal, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat uw data altijd beschermd en toegankelijk zijn.

Beperk risico's

Met een versleutelde, meervoudig geverifieerde Microsoft 365-back-up

Verbeter tijd

Om Microsoft 365-items te herstellen en IT-resources efficiënt te leveren

Verbeter tijd

Om Microsoft 365-items te herstellen en IT-resources efficiënt te leveren

Weet u nog steeds niet zeker of u uw Microsoft 365-gegevens moet beschermen? Lees deze whitepaper om zeven belangrijke redenen waarom u nu meteen met Microsoft 365-back-up zou moeten beginnen!

Veeam Disaster Recovery Orchestrator

Stressvrij herstel na elke ramp, zelfs ransomware

Herstel gegevens snel na elke ramp. Veeam Disaster Recovery Orchestrator (VDRO) automatiseert rampherstelprocessen (DR) met de krachtige mogelijkheden van Veeam Backup & Replication. Geautomatiseerd testen, dynamisch gegenereerde documentatie zorgt voor herstel met één klik. Verminder risico’s, bespaar tijd en herstel met vertrouwen met Microway BV en Veeam.

Van bedrijfskritieke workloads met bijna nul herstelpuntdoelstellingen (RPO’s) tot de toepassingen die bedrijven verwaarlozen vanwege een gebrek aan DR-planningsbronnen, VDRO vereenvoudigt uw DR door testen te automatiseren, dynamisch documentatie te genereren en RPO en hersteltijddoelstelling te vermijden ( RTO)-overtredingen, zodat u deze met één klik kunt herstellen.

GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!