Veaam cloud connect

SLA UW VEEAM BACKUPS EN REPLICA'S OFFSITE OP

Laten we eerlijk zijn: wie wil een secundaire locatie bouwen en onderhouden, wanneer u uw
back-ups en replica's offsite kunt opslaan bij een vertrouwde serviceprovider. Laat de bouw en het beheer over aan de experts

DE 3-2-1-REGEL

Volgens de 3-2-1-regel moet u drie kopieën van uw gegevens bewaren op twee typen opslagmedia, waarbij één kopie offsite wordt bewaard. Het kan een uitdaging zijn om uw backups offsite op te slaan vanwege de beperkte bandbreedte, de razendsnel toenemende hoeveelheid gegevens en ontbrekende resources om een echte offsite back-up repository te bouwen of te onderhouden.
Met Veeam Cloud Connect kunt u zich aan de 3-2-1-regel houden zonder dat u veel geld en resources kwijt bent aan een tweede locatie of aan extra bandbreedte. Maak gebruik van Microway als VCSP (Veeam Cloud & Service Provider) om uw back-ups op te slaan en profiteer van de ingebouwde WAN-technologie van Veeam, en van nog veel meer voordelen.

Gebruik een back-uptaak om gegevens lokaal op te slaan zodat ze snel kunnen worden hersteld. Gebruik vervolgens een back-upkopieertaak om data naar de externe cloudopslag van de serviceprovider te verzenden en zo de risico’s te beperken

Veeam® biedt krachtige en betrouwbare features en functies, zodat u het risico op
catastrofaal dataverlies tot een minimum beperkt. Met Veeam Cloud Connect
krijgt u:

Hosted offsite back-ups Kopieer uw fysieke en virtuele back-ups offsite naar een gehoste cloudopslag via een veilige SSL-verbinding zonder dat u hiervoor een extra veaam-licentie nodig heeftKijk naar de kostenvoordelen: IT-professionals over de hele wereld worden aangetrokken door dit onweerstaanbare economische model. Doe geen grote investering in hardware, die u vervolgens moet onderhouden. Gebruik de hardware van iemand anders en betaal naar gebruik.

Een moderne back-uparchitectuur: maak gebruik van de moderne back-uptechnologie van Veeam, zoals back-upkopieertaken met geïntegreerde WANacceleratie, progressieve back-ups, GFS-retentieregels (Grandfather/Father/Son) en nog veel meer: allemaal geïntegreerd in één product

End-to-end encryptie: Waar uw gegevens ook zijn opgeslagen, u heeft er controle over, met AES 256-bits-encryptie tijdens de back-up, het verplaatsen en de opslag in de cloud.


Hosted Ontlast uw interne resources: Verminder de complexiteit van uw on-premises infrastructuur en zorg voor betere beveiliging als er iets met uw voorziening gebeurt. En zorg dat uw team meer tijd overhoudt om aan andere projecten te werken.

Volledige zichtbaarheid en controle: rechtstreeks vanuit de back-upconsole krijgt u toegang tot gegevens in gehoste back-up repository’s en kunt u deze herstellen; u kunt het gebruik van cloudopslag bijhouden en u ontvangt herinneringen voor de verlenging van gehoste opslagt

VEEAM CLOUD CONNECT-LICENTIES

Veeam Cloud Connect-back-up en -replicatie is voor alle eindgebruikers opgenomen in de Veeam Availability Suite™, Veeam Backup & Replication™ en Veeam Backup Essentials™ zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt en er extra licenties vereist zijn. U zult echter wel een abonnement moeten nemen op de benodigde computer- en/of opslagresources om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken.