Van ISDN naar VoIP

3 REDENEN OM OVER TE STAPPEN VAN ISDN NAAR VOIP

Het kan je haast niet ontgaan zijn, de reclames op de radio, tv en internet.

ISDN gaat stoppen en al snel voor alle ISDN1, ISDN2 en PSTN-meervoudige aansluitingen. Deze stoppen op 1 september 2019, dus onderneem direct actie!

Andere vormen van ISDN en PSTN blijven nog even gespaard, maar ga nou niet afwachten tot dat het te laat is… Laat je informeren door onze consultants en profiteer van alle VoIP voordelen.

Wij geven je 3 redenen om nu over te stappen.

Betaal alleen naar wat je gebruikt

Het klinkt logisch maar het tegendeel is waar met klassieke telefonie-oplossingen, je betaald voor de aansluiting en servicekosten.

Dit loopt bij ISDN al snel op en wat krijg je er voor terug… een paar koperdraadjes?

Het grote voordeel van VoIP is dat je per gebruiker afrekent en ook alleen de functies die je nodig hebt.

Je hoeft geen investering te doen of maandelijkse kosten te betalen voor een centrale, dit werkt allemaal veilig vanuit de Cloud.

Heb je een nieuwe medewerker? We zetten er een gebruiker bij en al direct zal deze kunnen bellen en gebeld worden via zijn of haar eigen telefoonnummer.

Welke functie denk jij nodig te hebben? Vertel het ons en wij stellen jouw gebruikersprofiel samen.

Schaalbaarheid en slimme apps

aGoed, je hebt inmiddels gelezen dat je gebruikers makkelijk kunt toevoegen, maar ook weer kunt weghalen, aanpassen en uitbreiden qua functionaliteit.

Juist de schaalbaarheid is fantastisch bij VoIP, want of jouw bedrijf nou 5 of 500 medewerkers heeft, de centrale in de cloud groeit met jou mee.

Je kent het vast nog wel de ouderwetse telefonistepost met heel veel knopjes en lampjes die gaan branden als iemand in gesprek is en als er gebeld wordt. Leuk voor in het museum maar tegenwoordig heb je flexplekken en mooie bureaus met alleen een pc of laptop.

Met slimme apps op jouw werkplek heb je altijd controle over je beschikbaarheid en kan de receptioniste zien wie er in gesprek zijn. Met dezelfde slimme app kun je je collega’s bellen door slechts op hun naam te klikken. Je klanten bel je door alleen op het telefoonnummer in hun email-handtekening te klikken of zelfs direct vanuit alle bekende CRM-softwarepakketten.

Altijd bereikbaar zoals jij dat wilt

Laten we eerlijk zijn, VoIP telefonie is afhankelijk van je internetverbinding en als deze een storing heeft ben je niet bereikbaar… of toch wel?

Zeker wel, want met de standaard vast-mobiel integratie koppel je met één druk op de knop jouw mobiel of die van een collega aan de telefooncentrale. Je bent dan gewoon bereikbaar via jouw eigen vaste telefoonnummer. Als je meerdere collega’s hebt, kun je zelfs gewoon doorverbinden.

De vast-mobiel integratie heeft nog meer voordelen, want ongeacht de mobiele aanbieder die jij hebt kun je jouw eigen mobiele telefoon opnemen in de telefooncentrale. Je kunt je medewerkers eenvoudig bereikbaar laten zijn buiten kantoor zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt want de telefooncentrale legt het contact.

Via een app op jouw laptop kun je eenvoudig bellen via een headset en zelfs videobellen en/of videoconference. Maak je al gebruik van Skype for Business, geen probleem wij koppelen hier naadloos mee.

Nieuwsgierig naar hoe dit werkt en hoe eenvoudig dit is, wij laten het je graag zien.

Tot slot

Microway levert maatwerk VoIP oplossingen voor elk type onderneming. Alle VoIP diensten zijn gebaseerd op software van marktleider BroadSoft. Wij verzorgen de telefonie, dataverbinding en helpen bij het opzetten van een stabiel data- en Wifi netwerk indien nodig.

Neem vandaag nog contact met ons en begin met besparen en verhogen van je bereikbaarheid en efficiënt communiceren.