KYBYS: OP NAAR HET VIERDE LUSTRUM

 LOGOTheaterfestival Boulevard is hét internationale stads- en zomertheaterfestival van Zuid-Nederland – iedere zomer, elf dagen, in de tweede week van augustus.

Het festival combineert het avontuurlijke van producties op bijzondere locaties in en om de stad, met voorstellingen en concerten op het bruisende festivalplein aan de voet van de St. Janskathedraal en in de Bossche theaters en concertzalen.

Theaterfestival Boulevard is ook een artistieke broedplaats: we leveren een flinke bijdrage aan de artistieke en professionele ontwikkeling van jonge en gerenommeerde podiumkunstenaars. Door hen op allerlei manieren te begeleiden en te ondersteunen in meerjarige trajecten.

Zo brengen we elf dagen lang makers, gezelschappen, een breed en gemêleerd publiek, subsidiënten en sponsoren, bedrijfsleven en overheden samen – in een ambiance van Brabantse gastvrijheid.

Microway en Theaterfestival Boulevard werken al lange tijd samen. Zo heeft Microway de overstap naar werken in de cloud verzorgd. Ook bellen via internet zal Microway voor Theaterfesitval Boulevard gaan regelen. Een festival is niet compleet zonder wifi, voor de organisatie, maar ook voor de bezoekers. Draadloos internet op het festival wordt ook door Microway geregeld.

Geïnteresseerd?

Wilt U meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!