WHC: Beter een goede buur…

WHC LOGO
“Als het even kan, dan doen we zaken met een bedrijf hier dicht in de buurt. Beter een goede buur dan een verre vriend, nietwaar?” Ellis Meenderink, één van de elf medewerkers van Weerdenburg Huisvesting Consultants (WHC), vertelt waarom Microway 2,5 jaar geleden in beeld kwam. “Dat Microway schuin tegenover ons bedrijf is gevestigd, is een voordeel. Maar er zijn meer en nog betere redenen om met Microway samen te werken.”

WHC adviseert bedrijven en organisaties op het gebied van duurzaamheid en verlaging van exploitatiekosten van bestaande gebouwen in het bijzonder. “We zijn actief op het gebied van onderhoud- en energiebeheer”, vertelt directeur ing. Martin Weerdenburg. “Juist die combinatie maakt het werk van WHC boeiend en interessant voor de opdrachtgever. Terwijl Ellis de energierekeningen van klanten analyseert en zo soms interessante besparingen vindt, zijn andere collega’s bezig met het oplossen van klimaatproblemen binnen bedrijven. En dat zijn nog maar twee voorbeelden. Alles draait hier om advies, onderzoek, opleidingen en concrete verbeteringen op het gebied van huisvesting- en energiebeheer.”

Systeembeheerder

Met behulp van meetapparatuur en deskundigheid op bouwkundig en installatietechnisch gebied, gaan de professionals van WHC op pad. “Samen met onze opdrachtgevers maken we plannen en voeren we die uit, stellen we bereikte resultaten vast en zetten die weer om in nieuwe activiteiten. En zo komen we onafgebroken tot verbeteringen.”

Het is een werkwijze die Martin herkent in de aanpak van Microway. “Zoals wij periodiek bij onze klanten zitten, daar bereikte resultaten vaststellen en nieuwe verbeteringen vinden en uitvoeren, zo doet ons vaste contactpersoon van Microway dat bij ons ook. Geen ‘hit-and-run’, maar onafgebroken werken aan het behoud en de verbetering van de relatie op de lange termijn. Dat bevalt me wel.” Het heeft de afgelopen 2,5 jaar geleid tot de aanschaf van een server bij Microway en het aanwijzen van Microway als onze systeembeheerder.

Zorgeloos
Ellis weet inmiddels hoe zorgeloos dat is. “Ik was laatst enkele belangrijke mappen kwijt op de server. Meteen Microway gebeld met de vraag of die mappen nog ergens in een backup was bewaard. Ik heb er slecht van geslapen. Onnodig, want de ochtend daarna waren de mappen weer netjes teruggeplaatst door de systeembeheerder. Microway zegt dat ze nachtrust verkoopt. En dat doen ze dus, zo blijkt.”

Martin: “Niet eerst zelf puzzelen en piekeren. Gewoon de specialisten bellen. Zoals onze klanten dat bij ons ook doen als het om energie en het onderhoud van huisvesting gaat.”

Geïnteresseerd?

Wilt U meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!