Safescan

SharePoint Designer

Door de komst van iPads, smartphones en thuiswerken lijkt het onmogelijk om als ondernemer nog goed op uw bedrijfsinformatie te passen. Vroeger ging alles in de kast achter slot en grendel. Tegenwoordig zwerven documenten en spreadsheets rond op internet en mobiele apparaten.

Natuurlijk heeft de IT-branche een heel magazijn vol oplossingen voor u. Firewalls, VPN-tunnels, antivirus software, backups, enz. Vooral technische oplossingen om de techniek te beschermen.

Maar heeft u wel in beeld welke informatie voor u van belang is? Heeft u goede afspraken met medewerkers over het omgaan met bedrijfsinformatie? Is er duidelijk onderscheid in informatie die ‘naar buiten’ mag en welke niet? Is er een noodplan?

Een veilig gevoel gaat verder dan de technische middelen. Het is meer dan het slot op de deur. De Microway SafeScan helpt u om inzicht te krijgen hoe terecht of onterecht uw veilige gevoel is. Mogelijk door gebruik te maken van Intercept X.

Op een tiental punten scannen wij uw bedrijfsomgeving. Een onvoldoende betekent dat er direct iets moet gebeuren. En de uitslag geeft dan precies aan wat er moet gebeuren. Een voldoende is aanleiding tot verbeteringen en een uitmuntende score is een hele geruststelling.