Ruckus cloud wifi nu 60 dagen gratis op proef!

Ruckus Cloud WiFi nu 60 dagen gratis op proef!

Het aanleggen en beheren van een goed werkend WiFi netwerk is geen sinecure als je te maken hebt met een grote organisatie.

Je ziet dan ook vaak dat bedrijven met enorme kantoorpanden en distributiehallen, hotels en onderwijsinstellingen, grote problemen hebben met hun internet.

Problemen met WiFi hebben vaak het gevolg dat medewerkers niet optimaal kunnen werken:

  • Het netwerk wordt langzaam als er veel mensen bij elkaar komen
  • VoIP applicaties verliezen verbinding bij het schakelen tussen WiFi-zenders
  • Niet overal is een goede dekking, het signaal is te zwak

 

Wat je helaas ziet is dat veel Wii-netwerken niet zijn gemaakt voor grote aantallen gebruikers. De meeste accesspoints kunnen niet meer dan 25 gelijktijdige apparaten afhandelen. Tel daarbij op dat één gebruiker tegenwoordig vaak meerdere apparaten heeft – en je snapt de zware druk op het gemiddelde WiFi-netwerk.

Dekking en ontvangst

Wil je als bedrijf bellen via WiFi, bedenk dan goed dat dit nogal wat vraagt van de dekking van je netwerk. Een naadloze overgang (roaming) is hierbij noodzakelijk en dit dient al te worden meegenomen in de designfase van je accesspoints.

Dit is alleen te doen door onderzoek en metingen vooraf, waarmee je een degelijke simulatiedesign kan maken voor de gewenste dekkingsraad.

Denk ook goed na over met wat voor apparatuur je op het WiFi-netwerk wil werken. Een tablet of smartphone heeft bijvoorbeeld een minder goede antenne dan een laptop of een pc. Maar met slimme antennetechnieken kun je dit oplossen.

Helaas is de ontvangstgevoeligheid een punt dat vaak vergeten wordt in een ontwerp.

Zo niet bij Ruckus.

Ruckus accesspoints hebben gepatenteerde antennetechnieken en zorgen hierdoor voor een betere dekking. Ook kunnen hun accesspoints meer gebruikers aan, en biedt een Ruckus Wifi-netwerk echte naadloze roaming.

Dit komt omdat Ruckus een van de weinige spelers is die zich enkel en alleen bezig houdt met WiFi. Alleen door voortdurend te investeren in onderzoek en ontwikkeling blijven zij de koploper in WiFi netwerken.

De beste WiFi, nu 60 dagen gratis

Het beheer van Ruckus Wifi is nu zelfs nog eenvoudiger dan voorheen, want er hoeft geen software meer geïnstalleerd te worden.

De configuratie van je WiFi netwerk regel je sinds kort in slechts enkele muisklikken en het aanmelden van een accesspoint is een kwestie van de streepjescode scannen.

Dat Ruckus de beste accesspoints ter wereld maakt, daar zijn wij bij Microway al jaren overtuigd van. Daarom zijn we ook partner.

Graag willen wij de Nederlandse markt hier ook van laten profiteren.

Kan jouw huidige WiFi netwerk dit?

  • Centraal beheer van meerdere locaties
  • Beheer via een App op je smartphone, tablet, pc of laptop
  • Onbeperkt schaalbaar van 1 tot 1000 accesspoints
  • Accesspoints toevoegen door het scannen van een code
  • Gastenportal instellen en inloggen met Social Media, SMS of Email
  • Analyse van het netwerk op gebruiker, accesspoints en zelfs applicatieniveau (tot wel 6 maanden terug)

Nee?
Dan hebben wij goed nieuws: Microway biedt je een 60-dagen gratis demo inclusief een accesspoint aan.

Klik hier voor een “live” tour door de Ruckus Cous controller.

GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!