Oplossingen

IT oplossingen voor bedrijven

Ontwikkelingen op IT gebied gaan sneller dan ooit, Cloud, Bellen via VoIP, Smartphones, Tablets en Social Media zijn daar goede voorbeelden van. Veel nieuwe mogelijkheden, alleen wordt het allemaal niet eenvoudiger.

U herkent vast een van de volgende situaties: U drukt op ‘printen’ maar er komt niets uit de printer. U kunt niet meer inloggen terwijl u bijna zeker weet wat het goede wachtwoord is. Uw internet valt uit precies op het moment dat u dat belangrijke mailtje moet versturen. Het lastige is dat dit vaak gebeurd net voordat u naar een afspraak toe moet of met een deadline zit om juist vandaag al uw werk aan te leveren bij die ene belangrijke nieuwe klant.

In alle gevallen kunt u weleens wat ondersteuning nodig hebben bij gebruik van alle technieken die u voor handen heeft. En dan is het fijn dat u iemand kunt bellen die u snel verder helpt. Of u nu een PC gebruikt met Windows, een laptop van Apple, een smartphone of een tablet, dat maakt voor onze ServiceDesk niets uit.

En mocht het gaan om een ernstige storing in uw netwerk dan stapt één van onze medewerkers van de support-dienst direct in zijn auto en komt naar u toe als het moet. We hebben altijd voldoende componenten op voorraad om bij een defect te zorgen dat u en uw medewerkers weer snel aan het werk kunnen.

Een medewerker in het veld – die bijvoorbeeld een probleem heeft met zijn laptop – kan bij ons op kantoor terecht. Snel en makkelijk. Stel u heeft voor een bepaalde tijd één of meerdere werkstations nodig. Voor bijvoorbeeld een stagiair of een flexibele krachten. Dan belt u gewoon even met de Microway ServiceDesk.

U zit wel, onze ServiceDesk is meer dan een bureau… Veel meer!

GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!