Online Exchange

Waarom werken in de cloud?

Waarom zou u gaan werken in de cloud? Als een groepje mensen een agenda, adresboek en een todo-lijstje kunnen delen kan het samenwerken pas echt beginnen. Met daar nog e-mail als communicatiemiddel aan toegevoegd is het kwartet compleet. Veel mensen hebben niet veel meer nodig dan: e-mail, agenda, adresboek en een todo-lijstje.

Microway Online Exchange: werken in de cloud

Daarvoor hoeft u zelf geen server in huis te nemen. Dan kunt u beter de Microway Online Exchange dienst gebruiken. Gewoon met uw eigen vertrouwde domeinnaam voor de email en – als u wilt – met het gebruik van Microsoft Outlook op uw computer. Maar ook uw Mac, Smartphone of iPad werken uitstekend samen met Online Exchange.

U kunt dan overal en altijd samenwerken met uw medewerkers. Verbonden zijn met internet is de enige voorwaarde. Uw mailtjes worden gescand op virussen en spam. En natuurlijk maken wij elke dag een van uw gegevens. Gewoon voor de veiligheid.

En mocht de samenwerking succesvol blijken dan kunt u zo doorgroeien naar onze Online Desktop. Dan heeft u misschien niet eens meer een kantoor nodig.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!