MICROWAY CLOUD SOLUTIONS

We hebben het allemaal over ’De cloud’. Alles moet in de cloud. Want dat is goedkoper, makkelijker en vooral van deze tijd. De cloud is echter niet zo nieuw als we soms denken. Al jaren wordt er gebruik gemaakt van datacentra en zo bestaan de Microway Cloud Solutions al sinds 2006. Bij veel cloud-oplossingen wordt gebruik gemaakt van grote datacentra ergens in de wereld waar vooral elektriciteit goedkoop is. Er werkt een minimaal aantal (technische) mensen en alles is gericht op elektriciteit, koeling, backup en efficiëntie. Waar zo’n datacentrum niet op gericht is is de klant. In elk geval niet op u. Niet de hardwerkende ondernemer die vooral veel verstand heeft van zijn eigen business en meestal niet van servers, netwerken en applicaties.

Veilig?

Voor veel ondernemers verandert online cloud opslag zakelijk al snel in een regenbui. Waar blijven uw gegevens? In Amerika, Rusland of China? Een grote storing maar u kunt niemand bellen. Laat staan dat iemand ú belt. U kunt kiezen uit pakket 1, 2 of 3. Maar u kunt niet krijgen wat ú wilt. Er komt nooit even iemand langs om u te helpen of uitleg te geven. U betaalt en verder wordt u aan uw lot overgelaten.

Microway levert persoonlijke service

De Microway Cloud Solutions is een in eigen beheer gebouwde cloud-oplossing. De servers hebben we zelf gebouwd, ingericht en met internet verbonden. Wij zitten zelf aan de knoppen. Dat maakt het ook veilig.

Daarnaast kunt u ons gewoon bellen. Om mee te denken over een goede oplossing voor u. Om een vraag te beantwoorden. Om u uitleg te geven. Om u te helpen. Geen moeilijk ticket-systeem, antwoordapparaat met keuzemenu of alleen via de site bereikbaar. Nee hoor, ons kunt u gewoon even bellen als u dat wilt.

Natuurlijk zijn alle voor de hand liggende voorzieningen aanwezig in onze Microway Cloud Solutions. Het hosten van uw website, uw email, antivirus- en antispam-scanners, uw complete werkplek in de cloud of zelfs al uw eigen applicaties. Het kan allemaal.

Maar er is meer. Met onze Microway Cloud Solutions en uw Business zijn we gezamenlijk tot fantastische oplossingen in staat. Voor u op maat gesneden.

Er is veel techniek in de cloud. Maar er is maar één wolk waar u de service krijgt die u verder helpt. De Microway Cloud Solutions. De oplossing voor zakelijke online cloud opslag.

Bel ons en we komen graag antwoord geven op uw vragen.

Waarom MWStorage

Er zijn verschillende cloud opslag oplossingen op de markt. Vele hebben online web browser toegang, vele hebben desktop clients, vele hebben mobiele apps en vele bieden online samenwerking en bestandsdeling.

MWStorage biedt al deze mogelijkheden en meer! Denk aan een eigen drive letter voor toegang en de mogelijkheid om lokale mappen aan de cloud opslag toe te voegen. Daarnaast is de ontsluiting van File Server Opslag naar remote gebruikers en nevenkantoren een unieke mogelijkheid.

Geïnteresseerd?

Wilt U meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Online Exchange

Als een groepje mensen een agenda, adresboek en een todo-lijstje kunnen delen kan het samenwerken beginnen. Met daar nog email als communicatiemiddel aan toegevoegd is het kwartet compleet. Veel mensen hebben niet veel meer nodig dan dat. Email, agenda, adresboek en een todo-lijstje.

Online Backup

Al jaren nummer 1 op de IT-hitparade. De backup. Dat er altijd ergens een kopie is van uw informatie is een geruststellende gedachte. Maar die kopie komt er niet vanzelf. Daar moet u wel wat voor doen. Veelal wordt er – voor het maken van een kopie – een tape gebruikt. Die moet u dan wel elke dag wisselen. En niet op z’n kop in het apparaat stoppen. En mee naar huis nemen. En de datum opschrijven. En niet kwijtraken. En… zo voort.

Online Server: In de wolken

Niet elke ondernemer wil of hoeft zijn server in de buurt te hebben. Soms is een server op afstand voldoende of zelfs makkelijker. Wij hebben Microway OnlineServer. Daarmee bent u voortaan ‘in the cloud’, in de wolken dus. Nou ja, uw data dan.

Online Web: 24/7 geopend

Uw website moet natuurlijk 24 uur per etmaal bereikbaar zijn. Wij houden uw digitale filiaal op internet dag en nacht open met OnlineWeb. En of u nu klein of groot bent, we hebben de website die bij u past.

Online mail: Alleen e-mail

Heeft u eigenlijk alleen maar een goede e-mailaccount nodig? Dan is OnlineMail van Microway iets voor u. Wij zorgen dat u e-mail kunt ontvangen en versturen en controleren alle berichten op enge zaken als virussen, spyware en spam.