Online Backup

Online Backup

Cloud back up zakelijk

Onze cloud back up zakelijk: Al jaren nummer 1 op de IT hitparade. Het idee van de back up is dat er altijd ergens een kopie is van uw informatie. Dat is natuurlijk een geruststellende gedachte. Maar de kopie komt er niet vanzelf. Daar moet u wel wat voor doen. Veelal wordt er voor het maken van een kopie een tape gebruikt. Die moet u dan wel elke dag wisselen. En niet op z’n kop in het apparaat stoppen. En mee naar huis nemen. En de datum opschrijven. En niet kwijtraken. En… wat een werk. Dat doen wij anders!

Gemak met Microway

U bent toch echter beter af met de Microway Online Backup dienst. Dan gaat de cloud back up zakelijk namelijk helemaal vanzelf! Elke dag een kopie van uw gegevens naar een veilige plek. Via internet. Snel, betrouwbaar en bovendien veilig versleuteld. Elke dag controleren wij of het allemaal oké is. Er gaat geen dag voorbij zonder een complete kopie van uw gegevens op een veilige plek. Die plek is in een veilig datacentrum met alle noodzakelijke voorzieningen.
En dat is nog niet alles. Wij maken ook nog eens – elke dag – een kopie van de kopie. Dat is nog eens ‘koppie koppie’. Het gaat tenslotte om uw gegevens. Daar moeten we zuinig op zijn en daarom nemen wij het dus het zekere voor het onzekere. Die kopie van de kopie ligt bij ons op kantoor. Veilig achter slot en grendel en geheel versleuteld, zodat niemand er zomaar mee aan de haal kan gaan.

Waarom een back up belangrijk is

Mocht er wat gebeuren (brand, bliksem, marsmannetjes) en bent u al uw gegevens kwijt dan hebben wij gewoon een kopie voor u. En daarvoor hoeven we niet helemaal naar dat datacentrum terwijl u zit te wachten. We hebben tenslotte een kopie op kantoor. In geval van nood zijn we er dus snel bij. Een gersutstellende gedachte dat de veiligheid van uw gegevens niet enkel en alleen in de handen ligt van een datacentrum.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!