Narrowcasting

Narrowcasting - Digital Signage

Wat is Narrowcasting

Wat is Narrowcasting? Narrowcasting is een digitale technologie waarbij beeldschermen gebruikt worden om traditionele (print) media te vervangen. Beeldschermen waarmee doelgerichte informatie, entertainment en reclame wordt aangeboden. Met het juiste beeldscherm en de juiste content met de juiste reclame op het juiste moment naar de juiste kijker. Efficiënter kan het niet. Van naambordje tot megascherm in het stadion – van iPad tot gevelbekleding – van digibord tot holografische projectie. Anno nu, leven we in het beeldschermen tijdperk!! Digital Signage sluit aan bij de belevenis economie van vandaag. Doelgericht, impactvol flexibel, snel en simpel.

Narrowcasting de volgende generatie

Met narrowcasting software is het mogelijk om in een handomdraai content klaar te zetten voor een digital signage omgeving. Vanuit één beheersysteem kunt u centraal en decentraal content plaatsen op een enkel of zelfs een cluster van schermen. Het systeem is onder andere geschikt voor het tonen van RSS feeds zoals nieuws, weer, verkeer en social media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn. Ook de gebruikelijke media zoals afbeeldingen, videobestanden, YouTube en Vimeo zijn eenvoudig in te geven in de software. Ontdek meer voordelen van ons narrowcasting systeem.

Plaatsing van schermen

Narrowcasting schermen kunnen overal geplaatst worden waar mensen komen binnen uw bedrijf, denk eens aan:

  • Wachtruimten / Entree / Hal / Receptie / Zalen
  • Etalages / Billboards / Winkels / Showrooms / Kiosk
  • (Sport)kanitnes / Horeca gelegenheden / Hotelloby

Met schermen op deze locaties kunt u uw klanten informatie bieden.

Toepassingen van narrowcasting

Narrowcasting wordt in steeds meer branches toegepast. In de zorg om wachttijden aangenamer te maken, in retail om producten of acties on de aandacht te brengen en zelfs bij overheden als koppeling met de bedrijfshulpverlening. Voor elke bedrijfstak is er wel een toepassing te bedenken voor narrowcasting! Hier ziet u een aantal voorbeelden van toepassing van narrowcasting. Kortom narrowcasting wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt.

Meer informatie

Locaties

Narrowcasting komt u op veel verschillende plaatsen tegen. Overal waar mensen geïnformeerd dienen te worden kan door dit middel van een scherm gepresenteerd worden.

Voordelen

Er zijn veel toepassingen mogelijk voor narrowcasting.

Presentatie voorbeelden

Diverse verschillende soorten content kan getoond worden in het narrowcasting systeem.

GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!