Mobile device management en dataclassificatie

Waarmee kunnen wij je helpen?

De Partner voor het MKB

Automatisering gaat over hardware, software en kabels. Maar meer nog over efficiënt en vooral veilig werken. Over gemak. Microway levert gemak. Of het nu gaat om programmatuur, apparatuur of complete netwerken in of buiten huis: Microway beveiligd, ondersteunt, beheert, onderhoudt en repareert. Op deze pagina’s een greep uit onze dienstverlening. Wij staan voor je klaar.

Sophos Mobile

Sophos Mobile is een veilige Unified Endpoint Management (UEM)-oplossing die bedrijven helpt minder tijd en moeite te besteden aan het beheren van beveiligen van traditionele en mobiele eindpunten. Sophos Mobile is de enige UEM-oplossing die native kan worden geïntegreerd met een toonaangevend next-gen endpoint-beveiligingsplatform en ondersteunt het beheer van Windows 10-, macOS-, iOS- en Android-apparaten.

Netwrix

Steeds meer organisaties, ongeacht hun grootte of branche, erkennen de waarde van het regelmatig uitvoeren van interne en externe IT-audits. De voordelen zijn legio: IT-audits kunnen u helpen de beveiliging te verbeteren, compliance-audits te doorstaan en IT-activiteiten te optimaliseren. Maar al te vaak is het proces veel omslachtiger en tijdrovender dan nodig is. Ontdek hoe Netwrix Auditor-software uw controlelast kan verlichten en u kan helpen uw doelen met veel minder inspanning te bereiken

GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!