Mobile Device Management

Mobile Device Management

Mobiel onder de knie krijgen

Mobiele apparaten zijn er in verschillende vormen: telefoons, tablets, phablets, iOS, Android, Windows Phones, door het bedrijf geleverd of BYOD. Behoud de controle over alle Mobile Device Management met een enkele, eenvoudige en intuïtieve besturing. Administrators kunnen gemakkelijk verschillende apparaten beheren, regels en toestemming definiëren en gelijktijdig de toegang tot e-mails en bedrijfsdocumenten beveiligen. Bovendien kunnen gebruikers via het Self Service Portaal talrijke functies zelf uitvoeren, op elk gewenst moment. Wanneer apparaten kwijtraken of gestolen worden kunnen ze worden vergrendeld of gewist. Veiligheids- en toestemmingsregels worden automatisch opgelegd.

Sophos Mobile Control

Sophos Mobile Control maakt mobiele productiviteit en samenwerking veilig voor uw bedrijf. Mobile Device Management:  Sophos vereenvoudigt Enterprise Mobility Management (EMM) voor BYOD-omgevingen en maximaliseert gelijktijdig de veiligheid van gegevens. Sophos Mobile Control (SMC) biedt een intuïtieve besturingsconsole voor het volledige beheer van apps, apparaten en gegevens. SMC zorgt voor een allesomvattende beveiliging, van uitstekende anti-malware tot versleutelde bestandsdeling voor gevoelige bedrijfsinformatie.

Mobiele encryptie

SMC zorgt ervoor dat bedrijfsdocumenten veilig blijven door ze te versleutelen. Zelfs wanneer bestanden worden gedeeld, in de cloud worden opgeslagen of gedistribueerd, blijven ze veilig. Dit is de ultieme bescherming voor bedrijfsgegevens die het document volgt, van apparaat tot apparaat, een container en zelfs in de “cloud’.

Geïntegreerde veiligheid

Sophos is de enige leverancier die een geïntegreerde antivirusoplossing evenals Web Filtering voor Android apparaten biedt, die op dezelfde manier worden beheerd als bij andere computers. Onze Mobile Security app laat zich naadloos in uw SMC-console integreren. Beheer uw malware-beveiliging centraal, bescherm uw Android-gebruikers tegen kwaadaardige apps, websites en andere bedreigingen. Onze ingebouwde Web Filtering stelt u ook in staat om uw de toegang tot kwaadaardige websites te blokkeren.

Beheer netwerktoegang

Verminder het risico op het lekken van gegevens door SMC zo in te stellen dat het de netwerktoegang blokkeert op basis van de toegangsstatus van het apparaat. Detecteer automatisch mobiele apparaten zonder de vereiste toestemming zodra deze verbinding met uw netwerk proberen te maken en blokkeer de toegang tot wifi en VPN. SMC laat zich perfect integreren met Sophos UTM en ondersteunt Checkpoint en Cisco.

Uitgebreide beveiliging

Alleen Sophos kan u een geïntegreerde en allesomvattende beveiligingsoplossing bieden voor netwerk, endpoint, server, cloud, encryptie en mobiel.

Één gebruiker = één licentie en lage overhead

Onze oplossing vermindert de kosten dankzij een vereenvoudigd licentiesysteem per gebruiker. Eén gebruiker = één licentie. Het maakt niet uit hoeveel apparaten ze hebben of gebruiken. SMC houdt ook uw operationele kosten laag met heel eenvoudige installatie- en upgrade procedures en dankzij het Self Service Portaal is er ook weinig vraag naar ondersteuning voor gebruikers.

Wilt u naast het beveiligen van uw mobiel ook uw PC beschermen tegen malware, dan Intercept X de oplossing.

GEÏNTERESSEERD?

Wilt je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!