Microway Signature

EMAIL FOOTERS VAN MICROWAY

U kent vast het probleem dat uw medewerkers een eigen visie hebben op email footers? Lettertype, plaats van bepaalde velden, elke organisatie heeft wel een medewerker die aanpassingen doet, om wat voor reden dan ook. Een ander voorbeeld is het toevoegen van een (persoonlijk) LinkedIn profiel. Natuurlijk een goed idee van de medewerker in kwestie, maar je wilt als organisatie graag zo eenduidig mogelijk naar buiten treden.

Mede om deze redenen heeft Microway een oplossing in het portfolio om deze uitdagingen tot het verleden te laten behoren: Microway Signature.

Met Microway Signature ondertekent u uw emails met een eenduidige boodschap

Buiten uw bedrijfsgegevens en specifieke contactgegevens van de medewerker, kunt u nog zoveel meer toevoegen, denk hierbij aan dynamische content, uw Twitter-feed, uw Facebook profiel of LinkedIn pagina.
Uiteraard kunt u kiezen uit verschillende ondertekeningen mocht daar noodzaak toe zijn. Heeft u een tijdelijke actie of promotie van een event dat u organiseert? Voeg eenvoudig een banner toe aan uw email handtekening, iedereen die mail van u ontvangt zal op de hoogte zijn.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!