Microway Cloud Opslag

BETROUWBARE CLOUD OPSLAG NEDERLAND

Cloud opslag Nederland; Bedrijven migreren meer en meer naar een online opslag Gedurende dit proces ze geconfronteerd met een aantal uitdagingen om gebruikers gemakkelijk en veilig toegang te geven naar de gegevens. Gebruikers willen een simpele oplossing die een bekende interface biedt en de online slag gemakkelijk ontsluit.Daarnaast willen bedrijven zelf de keuzevrijheid welke online opslag dienst ze willen vertrouwen en gebruiken.

 

Wat biedt MWStorage?

– Centrale online opslag op servers in Nederland
– ‘Sync & Share’ van data via de centrale opslag
– Gebruik van diverse devices en web portaal
– Versiebeheer
– Toegang via mapped drive
– Eigen File Server en Active Directory integratie.

Waarom MWStorage

MWStorage biedt al deze mogelijkheden en meer! Denk aan een eigen drive letter voor toegang en de mogelijkheid om lokale mappen aan de cloud opslag toe te voegen. Daarnaast is de ontsluiting van File Server Opslag naar remote gebruikers en nevenkantoren een unieke mogelijkheid.

Online samenwerken

MWStorage maakt het voor teams gemakkelijk om samen te werken aan dezelfde bestanden vanaf verschillende locaties. Zo zijn de team mappen wereldwijd beschikbaar en de toegang wordt door Active Directory geregeld tesamen met ‘distributed file locking’.

Synchronization and Sharing

MWStorage maakt het voor team leden mogelijk om veilig bestanden en mappen te delen met iedereen. Automatisch kunnen backup versies van mappen en bestanden gemaakt worden. Mappen kunnen met de cloud gesynchroniseerd worden zodat wijzigingen meteen beschikbaar worden. Ook bent u niet gebonden aan een enkele synchronisatie map, maar kunt u verschillende mappen voor synchronisatie aanwijzen.

Gebruikelijke bestands toegang

MWStorage bidet online opslag toegang voor gebruikers door het bestandsysteem als een proxy te gebruiken naar de cloud opsalg. Op deze manier kunnen gebruiker op de gebruikelijke manier bestanden benaderen vanuit verschillende applicaties. Bijvoorbeeld kan de Windows Explorer en Mac Finder door gebruikers op hun PC of laptop gebruiken om een File share te openen van MWStorage.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!