Maak van je E-mailhandtekening een marketingtool!

MAAK VAN JE  E-MAILHANDTEKENING EEN MARKETINGTOOL? MET EXCLAIMER KAN HET!

We mailen wat af met z’n allen, de een via Office365, de ander via Outlook, of Google G-Suite.

Een e-mailhandtekening is daarbij een belangrijke bron van informatie voor klanten: e-mailadres, website en andere bedrijfsgegevens zijn direct en duidelijk terug te vinden. Althans, zo zou het moeten zijn…

Maar bij veel bedrijven wordt de digitale handtekening van werknemers nog steeds handmatig aangemaakt door de IT manager – of nieuwe medewerkers krijgen een sjabloon die ze zelf kunnen aanpassen.

Soms kunnen daar fouten in sluipen, want handwerk blijft mensenwerk – en soms halen medewerkers ook bewust hun telefoonnummer weg uit hun mail, iets wat je als werkgever niet wil.

Wat je ook vaak tegenkomt: een onduidelijke en onprofessionele out-of-office reply. Of bedrijven die duizenden euro’s uitgeven aan het ontwerpen van een logo en huisstijl die er uiteindelijk toch niet uitzien, omdat ze – zelf ingevoegd onder de mail – heel erg lelijk worden uitgelijnd.

Handig met Exclaimer

Kortom, er kan veel misgaan in het handmatig aanmaken van e-mailhandtekeningen en dat is jammer. Zeker omdat het ook nog eens veel tijd kost voor een IT manager, die heel graag andere dingen doet dan e-mailhandtekeningen aanmaken en wijzigen bij iedere mutatie.

Toch wil je als bedrijf met meerdere werknemers die allemaal een eigen e-mailadres hebben, graag dat mails de deur uitgaan met een uniforme opmaak en met handtekeningen volgens de afgesproken huisstijl.

Wil je het aanmaken van e-mailhandtekeningen gemakkelijk centraal managen zonder dat werknemers daar zelf wijzingen in kunnen aanbrengen, denk dan eens aan Exclaimer.

Exclaimer is een Nederlands bedrijf dat software ontwerpt waarmee je gemakkelijk een professionele handtekening template kunt maken, die automatisch ingevuld wordt met de juiste gegevens van je werknemers. Handig te bedienen en volledig compatibel, of je nu Microsoft, Google of een eigen mailsever hebt.

Exclaimer is dan ook een perfecte toevoeging op de Office365, Exchange of G-suite omgeving.

Bovendien kunnen bedrijven met deze geavanceerde e-mailhandtekening service ook heel eenvoudig reclamebanners invoegen in alle uitgaande mails naar klanten om hen zo te attenderen op aanvullende diensten of aanbiedingen.

Complete service

Een fijne tool voor een marketingafdeling dus, die gratis kan laten zien waarmee jullie allemaal bezig zijn. Omdat Exclaimer ook een partner van ons is, bieden wij met Microway ook een complete service aan.

Uiteraard zien wij er op toe dat dat vaste bedrijfsgegevens als adres en telefoonnummer goed staan. Maar ook kunnen wij de dynamische reclameblokken toevoegen en managen, zodat de marketing alleen op de inhoud hoeft te letten.

Als ik onderweg ben mail ik via mijn smartphone, werkt het dan ook?

Jazeker! Met Exclaimer stel je slechts één keer centraal een handtekening in en deze werkt op alle omgevingen en apparaten waarvandaan een e-mail wordt verstuurd: PC, Mac, IOS en Android.

Werknemers kunnen met Exclaimer mailen met een keurige e-mailhandtekening zonder vermelding dat de e-mail verzonden is vanaf hun telefoon.

Waarom zou ik Exclaimer gebruiken?

Het gemak dat Exclaimer je biedt kan per afdeling verschillen. Voor de marketing is het fijn dat ze marketingboodschappen in de handtekening maanden van te voren kunnen inplannen en invoeren. En de IT stelt de opmaak kaders centraal in en geeft de marketingafdeling vrije toegang tot de cloud van Exclaimer.

Als bedrijf hoef je dus ook niks te installeren – wij zorgen dat alles gekoppeld wordt!

En om bandbreedte, dataverbruik en opslag te beperken zetten we de reclameboodschappen uit als je jouw eigen collega’s aan het e-mailen bent, slim hé!

En… wat kost het dan?

De Exclaimer dienst is cloud gebaseerd en deze kan je per gebruiker afnemen, al vanaf €0,78 per gebruiker per maand.

Aanpassing kun je eenvoudig zelf uitvoeren. Via de online editor maak je de mooiste handtekeningen en je krijg ook een aantal templates die je vrij kunt gebruiken.

Heb je liever dat Microway de aanpassingen voor je verzorgd? Dan nemen wij gewenste aanpassingen graag aan via onze ServiceDesk en zullen deze voor je toepassen.

Nieuwsgierig geworden en benieuwd hoe zo’n e-mail-handtekening eruit ziet? Neem dan contact met ons op, wij sturen jou een e-mail en je kan zelf zien hoe ook Microway Exclaimer gebruikt. Liever zelf proberen kan ook, je krijgt van ons een 14-dagen demo account.

En besluit je de dienst te behouden na de 14 dagen, dan zetten wij dit naadloos om – en uiteraard behouden we de door jou al gemaakte templates.

Waar wacht je nog op? Begin vandaag met professioneel e-mailen!

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!