J.C. VAN KESSEL BOUWGROEP

J.C. VAN KESSEL BOUWGROEP

kessel LOGOWat hebben appels, vastgoed, aluminium, bouw, projectontwikkeling, architectuur, houtbouw en zonnepanelen met elkaar gemeen? Het zijn alle negen bedrijfsonderdelen van de J.C. van Kessel Groep uit Geldermalsen. Dit unieke, veelzijdige bedrijf houdt wel van een uitdaging en weet dankzij de samenwerking tussen haar bedrijven de mooiste projecten op te leveren.

Adrie van Kessel staat aan het hoofd van de groep. Ondernemen is hem met de paplepel ingegoten en lijkt hem uitstekend te bevallen. Adrie wisselt dagelijks, zo niet elk uur van functie. ‘Fruitteler, adviseur, architect, aannemer, projectontwikkelaar, het is soms even zoeken naar de juiste pet om op te zetten. Juist dankzij al deze verschillende functies kan ik gemakkelijk verbanden leggen, de ervaring van het ene bedrijf kan ik ook weer toepassen bij de andere bedrijven.”

Een mooi voorbeeld van integrale samenwerking is bedrijventerrein Hondsgemet in Geldermalsen. Zowel bij het indrukwekkende gebouw van PlanEffect en de ‘drieling’ Pletterenburg West, Midden en Oost heeft Adrie de eerste schetsen gemaakt. “Deze plannen zijn uitgewerkt door ons architectenbureau, samen met de aluminiumbouwers van Entropal. Op deze manier zijn de grote, geluidwerende puien meteen geïntegreerd in het ontwerp. Het bouwbedrijf is vervolgens aan de slag gegaan om de gebouwen te realiseren. Sinds de oplevering staan de gebouwen van Pletterenburg onder beheer van ons vastgoedbedrijf.”

De J.C. van Kessel Groep werkt volgens de bijzondere 3G benadering. Dat staat voor Geen-Gezeur-Garantie. “We verplaatsen ons in de schoenen van de klant. Ontzorgen en eventuele problemen meteen oplossen,” legt Adrie uit. “Met meer dan 40 jaar kennis en ervaring zijn we in staat een stap verder te gaan. Bedrijven en particulieren komen vaak bij ons als ze iets willen wat in basis niet kan. Als ze vastlopen met vergunningen, als een gebouw geluidwerend moet zijn, als luchtdichtheid een issue is. We denken mee in de laatste regelgeving, ook in brandwerendheid. Het grote voordeel van de verschillende bedrijven is dat we alle kennis kunnen combineren en zo tot unieke oplossingen komen.”

GEÏNTERESSEERD?

 

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!