IT Security

Met welk onderwerp wil jij aan de slag?

IT Security

Bij Microway nemen we IT-beveiliging zeer serieus en we zijn zo zeker van de effectiviteit van onze beveiligingsoplossingen dat we een garantie bieden in de vorm van een uitkering van maximaal 1 miljoen.


Deze garantie is er om onze klanten de gemoedsrust te geven dat we er alles aan doen om hen te beschermen tegen cyberdreigingen. Als onze beveiligingsoplossingen worden geschonden en dit resulteert in een schadeclaim, dan bieden we een uitkering van maximaal 1 miljoen om onze klanten te helpen de gevolgen van de schade te dekken.


Onze beveiligingsoplossingen omvatten proactieve en reactieve beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls, antivirussoftware, actieve monitoring en onderhoud, en training en bewustwordingsprogramma’s voor medewerkers. We werken samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften en vereisten.


Onze garantie toont aan hoeveel vertrouwen we hebben in onze beveiligingsoplossingen en ons team van beveiligingsexperts. We zijn toegewijd aan het bieden van innovatieve en effectieve beveiligingsoplossingen die onze klanten helpen om voorop te blijven lopen bij voortdurend veranderende beveiligingsrisico’s.


Kortom, onze garantie is een bewijs van ons commitment om onze klanten de best mogelijke IT-beveiliging te bieden. We nemen de beveiliging van onze klanten serieus en zijn bereid om de verantwoordelijkheid te nemen voor eventuele schade als gevolg van een inbreuk op onze beveiligingsoplossingen.


Benieuwd hoe dit voor jou kan werken? 


Maak dan via de onderstaande knop een afspraak met onze security consultant.  

GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!