Identity management

Entrust

Eén uniform IAM-portfolio

Het beschermen van de identiteit van werknemers, consumenten en burgers is essentieel om ongecontroleerde toegang, datalekken en frauduleuze transacties te voorkomen. Entrust Identity is het IAM-portfolio dat de sterke basis biedt die u nodig hebt om een Zero Trust-framework te realiseren. En als één uniform IAM-portfolio ondersteunt Entrust Identity een ongeëvenaard aanal gebruiksscenario’s en impementatieopties.

Introductie van Entrust Identity : leer meer over ons IAM-portfolio

Een uitgebreide IAM-suite

Flexibele implementatie, brede mogelijkheden

Entrust Identity kan worden geïmplementeerd in de cloud, on-premises of als een virtuele appliance, en kan worden geleverd als een beheerde service.

Zero Trust-framework

Als één verenigd IAM-portfolio ondersteunt Entrust Identity een ongeëvenaard aantal gebruiksscenario’s en implementatieopties.

Een veilig, productief personeelsbestand

Entrust Identity dekt het spectrum van IAM-oplossingen voor het personeel, van de beste MFA in zijn klasse tot authenticatie op basis van wachtwoorden met een hoge mate van zekerheid.

Veilige en eenvoudige communicatie

Maak contact met uw consumenten via beveiligde portalen, eersteklas MFA, adaptieve stapsgewijze authenticatie en identiteitscontrole, op locatie of in de cloud.

Yubico

We hebben in Nederland inmiddels (bijna) allemaal een digitale werkplek. En of dit nou een vaste pc is, of een laptop – allemaal gebruiken we een wachtwoord of pincode om deze te beveiligen tegen ongeoorloofde toegang. Maar maak jij gebruik van een complex wachtwoord? Gebruik jij altijd hoofdletters, leestekens en speciale symbolen in je wachtwoord?

Het kan best een gedoe zijn om iedere keer een slim, complex en origineel wachtwoord in te voeren, vooral als je met regelmaat je wachtwoord moet wijzigen omdat dit bijvoorbeeld bedrijfsbeleid is.

De YubiKey maakt veilig inloggen gemakkelijk! Via een USB sleutel die je slechts kort in of tegen je device moet houden, voegt YubiKey automatisch een certificaatsleutel toe aan jouw vaste wachtwoord.

Omdat certificaten de meest veilige methode zijn van authenticatie, kan jouw wachtwoord volstaan met een relatief simpele pincode. Deze certificaatsleutel wordt namelijk bij elke aanmelding automatisch gecontroleerd

Waarom de YubiKey? Er zijn toch genoeg andere oplossingen?

De YubiKey is een onverwoestbare USB sleutel zonder batterijen en werkt op basis van aanraking en statische elektriciteit. Op het moment dat je de YubiKey verwijdert zal ook jouw werkplek automatisch vergrendelen. Wel zo’n veilig idee als je met gevoelige data werkt. De YubiKey kent een eenmalige aanschaf en er zijn geen kostbare licenties nodig. Wij hebben bij Microway YubiKeys die al 5 jaar lang aan een volle sleutelbos hangen en nog steeds perfect functioneren!

GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!