Het Microway ICT kennis Team

Mario van den Broek

Mario van den Broek

Als Software Consultant is Mario al meer dan 25 jaar werkzaam bij Microway. Veelal op projectbasis werkt hij aan oplossingen voor klanten. Aanvullingen op bestaande programmatuur, het koppelen van bestaande informatiesystemen en dit eventueel aan websites en online oplossingen. Mario staat hierin voor u klaar met zijn ICT kennis.

John Smits

John Smits

Als Technisch Consultant is John vanaf 1992 werkzaam bij Microway. Op dagelijkse basis is John zowel intern als bij klanten werkzaam. Zijn brede ICT kennis op het gebied van networking, servers en VoIP maken hem veelzijdig inzetbaar en is dan ook een graag geziene gast bij onze klanten. John maakt ook deel uit van de bezetting op onze Servicedesk.

Roy Versteeg

Roy Versteeg

Als Technisch Consultant is Roy vanaf 2004 werkzaam bij Microway. Zowel op locatie bij klanten als intern biedt Roy kennis op het gebied van Cisco networking, firewall en routing, design van (Windows) netwerken, en het dagelijkse beheer en support hiervan. Ook als sparringpartner kun je gerust bij Roy aankloppen.

Richard van der Loo

Richard van der Loo

Als technisch medewerker sinds 1997 werkzaam bij Microway. Richard is ook een goede bekende van onze klanten als eerste aanspreekpunt op de Servicedesk. Daarbij beheert Richard de Microway Cloud in de verschillende Datacentra, en is hij verantwoordelijk voor de bouw en onderhoud van alle servers, pc’s en notebooks zowel intern als bij klanten. Met zijn ICT kennis kan Richard veel voor u betekenen.

Bas Broers

Bas Broers

Als Sales Consultant sinds 2015 werkzaam bij Microway. Met een grote kennis van ICT projecten en oplossingen een geschikte sparringpartner bij alle ICT vraagstukken. Bas vertegenwoordigt ook Microway op de verschillende netwerkevents. Door middel van social media, marketingacties, en (telefonische) acquisitie zal hij veel contacten hebben met nieuwe relaties die klant willen worden bij Microway.

Suzan Luteyn

Suzan Luteyn

Als medewerker Receptie en Administratie is Suzan vanaf 2011 werkzaam bij Microway. Als echte duizendpoot zorgt zij voor een gastvrije ontvangst aan de receptie en biedt ze ondersteuning aan de administratie voor inkoop, orderverwerking en facturatie. Vele klanten hebben haar al gesproken als ze via het centrale telefoonnummer contact met Microway opnemen.

Marcel Vink

Marcel Vink

Als Controller al meer dan 25 jaar werkzaam bij Microway. Marcel is financieel verantwoordelijk en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden keurig verwerkt worden in de centrale administratie. Ook zorgt Marcel voor nieuwe ideeën binnen Microway, voorbeelden hiervan zijn nieuwe werkwijzen, vereenvoudiging van papierwerk en verbetering van interne en externe communicatie.

Erik Treffers

Erik Treffers

Sinds 2008 als Directeur en in totaal al ruim 25 jaar werkzaam bij Microway. Erik is eindverantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering binnen Microway. Echter is hij ook een direct contactpersoon voor vele klanten. Door zijn ruime ervaring binnen de ICT en zijn ICT kennis is Erik een ideale gesprekspartner voor relaties met ICT vraagstukken.

Geïnteresseerd?

Wilt U meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!