Historie

Historie van IT partner Microway

Onze toekomst vindt u vast belangrijker dan ons verleden. Want u zoekt een IT Partner die u ook over vele maanden en jaren nog bijstaat. Maar onze historie mag er wezen. En belangrijker: het zegt veel over de continuïteit van onze organisatie.

1980

Cor Pijnenburg oprichter van Pijnenburg Technische Installatie in 1972 lanceerde de naam Microway in 1980. Tegen die tijd was het bedrijf kind aan huis bij onder meer Philips en centra voor ruimtevaart. De groei zette door, dankzij het oog dat Microway toen al had voor innovatie. Zo installeerden we in 1986 het eerste netwerk op basis van Novell. In die periode namen we onze intrek in een monumentaal pand in Vught – wie wel eens bij directeur Erik Treffers een kopje koffie drinkt, ziet een prent van dat gebouw aan de wand.

1990

Toen Willem Poen in 1990 eigenaar van Microway werd, werden nieuwe wegen ingeslagen. De medewerkers namen hun intrek in een kantoor in ’s-Hertogenbosch, bouwden netwerken, assembleerden PC’s, leverden het eerste systeem op basis van UnixWare in Nederland en ontpopten zich al snel als een prominent IT consultant en specialist op het gebied van Microsoft.

2008

Erik Treffers is sinds 2008 eigenaar van het bedrijf, dat 11 medewerkers telt. De onderneming is bekend als de full service dienstverlener voor het MKB op het gebied van automatisering.

De onderneming is immers bekend als dé IT partner voor het MKB.

GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!