Drie IT-security hot topics in één middag

Drie IT-security hot topics in één middag!

We hebben het allemaal erg druk en daardoor weinig tijd, dat begrijpen wij. Daarom willen wij je helpen door in één middag de drie heetste uitdagingen op IT-securitygebied te presenteren en te bespreken.

Onze gastsprekers vertellen je over Managed Detections and Response, Phishing resistent worden met moderne multi-factor authenticatie en hoe Vulnerability Management je digitale weerbaarheid enorm kan vergroten. 

Managed Detection and Response

Gastspreker Jos Overbeeke van Sophos Nederland neemt je mee in de wereld van een hacker, hij laat voorbeelden zien van hoe hackers toeslaan en vooral hoe je dit kan herkennen en kan oplossen. We krijgen inzage hoe je een threathunter kan worden en hoe je dit 24×7 op jouw organisatie kan toepassen.

Word phishing-resistent en maak gebruik van Yubikeys

Met een paar simpele stappen zorgen dat je resistent wordt tegen phishing aanvallen. We laten zien hoe je toegang tot je netwerk en applicaties eenvoudig en veilig kan verzorgen. Onze gastspreker Remco de Kievit van Yubico neemt je mee in de wereld van phishing, credentials diefstal en hoe dit eenvoudig te voorkomen.

Krijg inzicht in interne kwetsbaarheden met VM

De meeste hacks maken gebruik van bekende kwetsbaarheden in je netwerk, met een Vulnerability Management oplossing breng je ze in kaart en daarbij wordt ook de oplossing aangeboden. Gastspreker Jan-Martijn Broekhof van Guardian360 vertelt je zijn visie op VM en hoe het je kan helpen.

Buiten de schitterende inhoud deze dag zitten we op één van de mooiste locaties in Brabant. We zijn te gast bij Landgoed Huize Bergen in Vught.

 

Wanneer: 

8 december van 14:00 tot 17:00 uur, borrel van 17:00 tot 19.00 uur.

Waar: 

Landgoed Huize Bergen, Glorieuxlaan 1, Vught

Na afloop ontvang je interessante informatie en onder alle bezoekers zullen wij een uitgebreide securityscan verloten.

Kom jij ook naar onze security-middag?

Schrijf je in via onderstaande button, je ontvangt van ons een persoonlijke uitnodiging.