De grote misvatting over Office 365

DE GROTE MISVATTING OVER OFFICE 365

Doorgaans wordt aangenomen dat Microsoft verantwoordelijk is voor de beveiliging en de langdurige opslag van Office 365-data, terwijl die verantwoordelijkheid in werkelijkheid ligt bij jou als gebruiker.

Daar komt bij dat de backup- en herstelmogelijkheden die Microsoft biedt vaak niet overeenkomen met wat jij als gebruiker verwacht.

Het is dus slim om voor jezelf eens na te gaan in hoeverre jij daadwerkelijke controle en toegang hebt tot je eigen data in Office 365.

6 redenen voor maken van backups in Office 365

Als krachtig presterend SaaS-platform (Software as a Service) voorziet Microsoft Office 365 perfect in de behoeften van jouw organisatie. Office 365 zorgt voor de beschikbaarheid van applicaties en uptime van systemen, zodat jouw gebruikers niets missen.

Toch kan een backup van Office 365 je tegen veel ongewenste praktijksituaties beschermen:

  1. Per ongeluk wissen
  2. Hiaten in het opslagretentiebeleid en verwarring
  3. Interne beveiligingsrisico’s
  4. Externe beveiligingsrisico’s
  5. Wettelijke en compliance vereisten
  6. Beheer van hybride emailomgevingen en migraties naar Office 365 

Download nu onze whitepaper!

Wij nodigen je dus uit om op onderzoek uit te gaan. Mogelijk is er sprake van een hiaat in je data-opslag, waarvan jij je niet bewust bent.

Goed, je hebt een verstandig zakelijk besluit genomen door Microsoft Office 365 te implementeren. Ga nu — om onnodige risico’s van dataverlies te voorkomen — op zoek naar een backup oplossing die je zowel volledige toegang tot je Office 365-data als volledige controle over deze data biedt.

Download hier de whitepaper en vraag een gratis demo- licentie aan.

Als partner van Veeam en CloudConnect helpen wij je graag bij vragen en installatie.