Dataclassificatie

Verlicht de last van IT-Audit

Netwrix1

Detecteer beveiligingsbedreigingen, bewijs naleving en verhoog de efficiëntie van het IT-team met IT-auditsoftware van Netwrix

Steeds meer organisaties, ongeacht hun grootte of branche, erkennen de waarde van het regelmatig uitvoeren van interne en externe IT-audits. De voordelen zijn legio: IT-audits kunnen u helpen de beveiliging te verbeteren, compliance-audits te doorstaan en IT-activiteiten te optimaliseren. Maar al te vaak is het proces veel omslachtiger en tijdrovender dan nodig is. Ontdek hoe Netwrix Auditor-software uw controlelast kan verlichten en u kan helpen uw doelen met veel minder inspanning te bereiken

Verminder het risico voor uw kritieke bedrijfsmiddelen door uw belangrijkste lacunes in de beveiliging van gegevens en infrastructuur te identificeren en losse machtigingen aan het licht te brengen. Zorg voor tijdige detecte en reactie op bedreigingen door waarschuwingen in te stellen, geautomatiseerde acties en sneller en nauwkeuriger onderzoek uit te voeren.
Verminder de tijd die nodig is om audits voor te bereiden met tot wel 85% met vooraf gedefinieerde rapporten die zijn afgestemd op algemene regelgeving en industrienormen. Verspil geen uren aan het doorzoeken van de records in uw auditlogboeken wanneer u specifieke vragen van auditors moet beantwoorden.
Een constante stroom ad-hoctaken, zoals verzoeken om gebruikersproblemen op te lossen of rapporten te maken, kan IT-teams afleiden van hun primaire taak: systemen beschikbaar houden zodat gebruikers productief kunnen zijn. De Netwrix-audittool helpt bij het bijhouden van wat er in uw IT-omgeving gebeurt, zodat IT-teams proactief problemen kunnen voorkomen, en het stroomlijnt andere IT-taken, zoals het automatisch verzenden van rapporten naar belanghebbenden.
Vorige slide
Volgende slide

Audit uw belangrijkste IT-systemen van een gecentraliseerd platform

Ben je het zat om met meerdere audit- en rapportagetools te jongleren in een poging om auditinformatie te verzamelen van al uw on-premises en cloudgebaseerde systemen? Heeft u een software- oplossing nodig die informatie levert op een uniforme en consistente manier? Netwrix Auditor biedt een geconsolideerd auditspoor voor een breed scala aan IT systemen, waaronder Active Directory, Windows Server, Oracle Database en netwerkapparaten

Ben je het zat om met meerdere audit- en rapportagetools te jongleren in een poging om auditinformatie te verzamelen van al uw on-premises en cloudgebaseerde systemen? Heeft u een software- oplossing nodig die informatie levert op een uniforme en consistente manier? Netwrix Auditor biedt een geconsolideerd auditspoor voor een breed scala aan IT systemen, waaronder Active Directory, Windows Server, Oracle Database en netwerkapparaten

Beperk zwakte punten met risicobeoordeling

Identificeer gaten in de beveiliging van gegevens en infrastructuur, zoals een groot aantal direct toegewezen machtigingen of te veel inactieve gebruikers, en onderneem corrigerende maatregelen om uw aanvalsoppervlak te verkleinen.

Bescherm uw gevoelige gegevens, ongeacht de locatie

Beveilig eerst uw meest kritieke activa door gevoelige gegevens in uw IT-ecosysteem te lokaliseren, regelmatig te beoordelen wie er toegang toe heeft en de activiteiten eromheen te bewaken.

Bespaar tijd met wijzigings-, toegangs- en configuratierapporten

Krijg snel de informatie die het management, auditors en andere belanghebbenden nodig hebben in plaats van te worstelen met scripts logbestanden en spreadsheets.

Ontvang waarschuwingen over dreigingspatronen

Wees als eerste op de hoogte van verdachte activiteiten in uw omgeving, zodat u kunt reageren voordat u te maken krijgt met datalekken en systeemstoringen of boetes krijgt wegens niet-naleving.

Verbeter de detectie van geavanceerde bedreigingen

Ontdek kwaadaardige insiders en gecompromitteerde accounts met een uitgebreid overzicht van alle abormale activiteitswaarschuwingen die door een persoon worden geactiveerd, samen met de bijbehorende cumulatieve risicoscore van de gebruiker.

Vind antwoorden met Google-achtige zoekopdrachten

Vind de specifieke stukjes informatie die u nodig heeft in een paar klikken of u nu een incident tot op de bodem moet uitzoeken, een gebruikersprobleem moet oplossen of ad-hoc vragen van auditors moet beantwoorden.

Netwrix Auditor

Bekijk de Netwrix Auditor-datasheet om meer te weten te komen over hoe ons product u kan helpen bij het oplossen van veel van uw belangrijkste IT-uitdagingen.

Netwrix ROI Calculator

Meet het verwachte rendement van uw investering in gegevensbeveiliging en bewijs de waarde ervan voor uw leiderschapsteam met harde gegevens.

GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!