Cloud Diensten

We hebben het allemaal over ’De cloud’. Alles moet in de cloud. Want dat is goedkoper ,makkelijker en vooral van deze tijd. De cloud is echter niet zo nieuw als we soms denken. Al jaren wordt er gebruik gemaakt van datacentra en zo bestaan de Microway Cloud Solutions al sinds 2006. Bij veel cloud-oplossingen wordt gebruik gemaakt van grote datacentra ergens in de wereld waar vooral elektriciteit goedkoop is. Er werkt een minimaal aantal (technische) mensen en alles is gericht op koeling, backup en efficiëntie. Waar zo’n datacentrum niet op gericht is is de klant. In elk geval niet op u. Niet de hardwerkende ondernemer die vooral veel verstand heeft van zijn eigen business en meestal niet van servers, netwerken en applicaties.

Microway levert persoonlijke service

Daarnaast kunt u ons gewoon bellen. Om mee te denken over een goede oplossing voor u. Om een vraag te beantwoorden. Om u uitleg te geven. Om u te helpen. Geen moeilijk ticket-systeem, antwoordapparaat met keuzemenu of alleen via de site bereikbaar. Nee hoor, ons kunt u gewoon even bellen als u dat wilt. Maar er is meer. Met onze Microway Cloud Solutions en uw Business zijn we gezamenlijk tot fantastische oplossingen in staat. Voor u op maat gesneden. Bel ons en we komen graag antwoord geven op uw vragen.

Waarom MWStorage

MWStorage biedt al deze mogelijkheden en meer! Denk aan een eigen drive letter voor toegang en de mogelijkheid om lokale mappen aan de cloud opslag toe te voegen. Daarnaast is de ontsluiting van File Server Opslag naar remote gebruikers en nevenkantoren een unieke mogelijkheid.

Online Exchange

Als een groepje mensen een agenda, adresboek en een todo-lijstje kunnen delen kan het samenwerken beginnen. Met daar nog email als communicatiemiddel aan toegevoegd is het kwartet compleet. Veel mensen hebben niet veel meer nodig dan dat. Email, agenda, adresboek en een todo-lijstje.

Online Backup

Al jaren nummer 1 op de IT-hitparade. De backup. Dat er altijd ergens een kopie is van uw informatie is een geruststellende gedachte. Maar die kopie komt er niet vanzelf. Daar moet u wel wat voor doen. Veelal wordt er – voor het maken van een kopie – een tape gebruikt. Die moet u dan wel elke dag wisselen. En niet op z’n kop in het apparaat stoppen. En mee naar huis nemen. En de datum opschrijven. En niet kwijtraken. En… zo voort.

Online Server: In de wolken

Niet elke ondernemer wil of hoeft zijn server in de buurt te hebben. Soms is een server op afstand voldoende of zelfs makkelijker. Wij hebben Microway OnlineServer. Daarmee bent u voortaan ‘in the cloud’, in de wolken dus. Nou ja, uw data dan.

Online Web: 24/7 geopend

Uw website moet natuurlijk 24 uur per etmaal bereikbaar zijn. Wij houden uw digitale filiaal op internet dag en nacht open met OnlineWeb. En of u nu klein of groot bent, we hebben de website die bij u past.

Online mail: Alleen e-mail

Heeft u eigenlijk alleen maar een goede e-mailaccount nodig? Dan is OnlineMail van Microway iets voor u. Wij zorgen dat u e-mail kunt ontvangen en versturen en controleren alle berichten op enge zaken als virussen, spyware en spam.

GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!