Beheer

Systeembeheer

Waarom beheer IT uitbesteden? Iedereen heeft tegenwoordig wel een abonnement bij een ‘pech-onderweg-dienst’. U vast ook. Zodat u snel geholpen wordt als u onderweg problemen heeft aan uw auto en dan niet verder kunt. En ondanks dat abonnement gaat u toch regelmatig met uw auto naar de garage voor een preventieve onderhoudsbeurt. Vanzelfsprekend. Omdat u zoveel mogelijk wilt voorkomen dat u stil komt te staan.

Zo is het ook met uw computersystemen. U wilt graag voorkomen dat uw IT stil komt te staan. Daarom is IT beheer uitbesteden een goede keuze!

Microway verzorgt de preventieve onderhoudsbeurt voor computersystemen. Dat doen we al heel lang. Hierdoor weten we dus precies wat we preventief moeten controleren. Daar hanteren we een uitgebreide checklist voor welke we voor elke klant op maat maken. Niet elke klant heeft dezelfde IT. Zoals ook niet iedereen dezelfde auto heeft.

Sommige dingen controleren we op locatie. Zo blijven we in contact met u en uw medewerkers. We hebben altijd even tijd voor een vraag of advies. Sommige dingen controleren we op afstand. Dat maakt het totale beheer kosten-efficiënt. Het beste van twee werelden.

Wij verzorgen het beheer van uw IT graag. Iets om eerst eens te bespreken natuurlijk. Kosteloos en vrijblijvend.

Lees hieronder wat een van onze relaties te vertellen heeft over zijn ervaring met de automatisering van Microway!

”Sinds 2001 regelt Microway voor Van Raak de gehele automatisering. Het grootste voordeel voor de controller is dat hij de automatiseerder eigenlijk nooit nodig heeft. “De inzet van Microway resulteerde al snel in een omgeving die nu al jarenlang stabiel is. We hebben er weinig omkijken naar. Dat is heel prettig.”

Inatherm loopt weliswaar niet voor op IT-gebied, maar Van Raak ziet dit juist als een voordeel. “Wij kiezen voor ‘proven technology’: bewezen componenten, software en diensten. Dit vertaalt zich ook in het leveringspakket van zowel Inatherm als Microway. Zo geven wij op dit moment bijvoorbeeld niet de voorkeur aan de nieuwste SQL versie voor Microsoft Dynamics NAV. Navraag bij Microway leerde dat de voordelen beperkt zijn. Van dat idee zijn we snel afgestapt. Hun eerlijke en onafhankelijke advies over automatiseringssystemen is dus enorm waardevol voor ons.”