Backup Oplossingen

ALS ALLES FOUT GAAT, DAN HEEFT U NOG ALTIJD EEN BACKUP… TOCH?

Backups maken kan op verschillende manieren; op tape, maar er bestaat ook een backup online.

Het maken van een backup is niet iets waar u dagelijks aan wilt denken. Wie controleert deze, wie vervangt de tape of zorgt voor het wisselen van de harddisk? Vragen die tot de verleden tijd behoren bij Microway met onze backup online.

BACKUP ONLINE VAN MICROWAY

Kies voor Backup Online en uw gegevens staan veilig in de Cloud of op een server bij Microway. Verzorg uw eigen backups met een disk-to-disk oplossing en voeg daar eventueel nog een tapedrive aan toe om backups buiten de deur te krijgen. Maak een hybride oplossing en gebruik Microsoft Azure als publieke Cloud oplossing. Zelfs uw werkstations kunnen geautomatiseerd en veilig in een backup worden meegenomen.

Microway helpt u met het maken van de juiste keuze.

backup online


Stuk voor stuk bewezen Oplossingen!

Dat u kiest voor een oplossing die zich in de markt al ruimschoots heeft bewezen, dat begrijpen wij. Daarom kiest Microway voor partners die inmiddels in de praktijk zich al vaak hebben mogen bewijzen. Onze backup partners zijn: Veeam, Arcserve, Microsoft en onze eigen Backup Online dienst. Lees meer over cloud backup zakelijk


DOWNLOAD HIER UW GRATIS DEMO LICENTIE

JA, IK WIL MEER WETEN OVER BACKUP OPLOSSINGEN

Elke organisatie heeft een andere backup strategie, ontdek samen met Microway welke het best bij u past. Door onze jarenlange ervaring en kennis van vele oplossingen krijgt u altijd de best mogelijke oplossing.