Voor u geen cloud?

Voor u geen cloud?

Niet alles en iedereen kan of wil naar de cloud, herkenbaar?

Geen probleem voor Microway! Daar kwam ook onze klant achter die al jaren zijn servers en opslag systemen op zijn eigen locaties heeft staan.

Een nieuwe serveromgeving dat is geen keuze die je zomaar maakt, er zijn flinke investeringen mee gemoeid en je maakt voor vele jaren wederom een keuze. Onze engineers zijn begonnen met het uitvoeren van een capaciteitsmeting. Hiermee brengen we de belasting van de servers, opslag en netwerk in kaart.

Op basis van deze informatie kan een juiste dimensionering van een nieuwe serveromgeving bepaald worden. Wat bleek nou… de huidige serveromgeving was zwaar over gedimensioneerd. Te veel rekenkracht, wat stroom kost en door in een nieuwe situatie minder rekenkracht in te zetten besparen we ook op dure licenties. Extra snelheid behalen we liever door te investeren in snelle opslag op basis van Flash-geheugen.

  • Ook weten hoe wij uw nieuwe serveromgeving kunnen bepalen door een meting?
  • Bent u geschikt voor de Cloud of liever er tussen in met een Hybride oplossing?

Praat eens met onze consultant en Lees hier meer over onze Cloud-oplossingen.